Cum să faci sex sub duș mai puțin ciudat

Fantezia sexului sub duș (fierbinte și aburit) poate părea tentantă, dar nu întotdeauna se ridică la nivelul realității. Deși filmele ne prezintă scene senzuale și romantice, în practică, sexul sub duș poate fi incomod și chiar periculos. De la obstacolele de ordin practic la riscurile pentru siguranță, explorarea acestei experiențe poate fi mai complicată decât ne-am aștepta.

De ce sexul sub duș poate fi dificil

Regizoarea de filme erotice, Erika Lust, împărtășește că există mai multe motive pentru care sexul sub duș poate fi mai puțin plăcut decât pare în filme. În primul rând, aspectul practic poate fi dificil. Lipsa mânerelor sau a unui spațiu confortabil pentru susținere poate restricționa pozițiile și poate face întreaga experiență incomodă. Apoi, așteptările prea ridicate pot duce la dezamăgiri. Este important să fii deschis și să te lași dus de val, fără să te fixezi pe ideea că totul trebuie să arate sau să fie perfect. În plus, preludiul este adesea ignorat sau sărit peste în graba de a ajunge la punctul culminant, însă acest pas este esențial pentru a crea intimitate și conexiune emoțională.

Cu toate acestea, sexul sub duș poate avea și aspecte pozitive. Momentul intim și vulnerabil al unui duș împreună poate fi extrem de atrăgător. Este ceva nou și excitant, iar contactul pielii cu pielea și apa înconjurătoare pot adăuga o dimensiune nouă și fierbinte întregii experiențe.

Cum să faci sex în siguranță la duș

Comunicarea și confortul cu partenerul sunt esențiale în orice experiență sexuală, inclusiv sexul sub duș. Asigură-te că discutați despre ceea ce vă simțiți confortabil să încercați și stabiliți orice limitări sau considerații legate de siguranță. În plus, pentru a evita surprizele neplăcute, discutați despre metodele contraceptive sau protecția împotriva bolilor cu transmitere sexuală.

Utilizarea lubrifiantului este, de asemenea, crucială. Apa nu este un lubrifiant eficient, așa că asigurați-vă că utilizați un lubrifiant pe bază de silicon sau pe bază de ulei, care va rezista la apa de duș și va prelungi plăcerea.

Cele mai bune poziții și jucării sexuale pentru sexul sub duș

Găsirea unei poziții confortabile poate fi dificilă într-un spațiu îngust și alunecos. Experimentați cu diferite poziții și fiți deschiși la explorare. Folosirea unui covoraș antiderapant și a mânerelor de susținere poate îmbunătăți stabilitatea și confortul. Nu uitați să vă bucurați de capul de duș pentru a vă stimula reciproc și a adăuga o notă erotică suplimentară.

Jucăriile sexuale pot fi, de asemenea, o modalitate distractivă de a intensifica experiența sub duș. Optați pentru jucării rezistente la apă și experimentați cu plăcerea și stimularea suplimentară pe care le pot oferi.

Cum să faci sex în siguranță la duș

Pentru a vă asigura că experiența dvs. de sex sub duș este plăcută și sigură, este important să luați în considerare următoarele aspecte:

 1. Comunicare și confort: Comunicarea deschisă cu partenerul este cheia pentru o experiență sexuală plăcută și sigură. Discutați în prealabil despre preferințele și limitele fiecăruia și asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu orice activitate pe care o încercați.
 2. Pregătirea spațiului: Verificați dacă dușul este echipat cu mânere sau alte accesorii care vă pot oferi stabilitate și suport în timpul actului sexual. Utilizați un covoraș antiderapant pentru a preveni alunecarea și accidentele.
 3. Metode contraceptive: Dacă este necesar, asigurați-vă că aveți la îndemână metode contraceptive eficiente pentru a preveni sarcina și transmiterea infecțiilor cu transmitere sexuală. Consultați un specialist în domeniu pentru a vă alege opțiunea potrivită pentru voi.
 4. Folosirea lubrifiantului: Apa nu este un lubrifiant eficient pentru sexul sub duș. Utilizați un lubrifiant pe bază de silicon sau pe bază de ulei pentru a asigura o alunecare adecvată și pentru a preveni disconfortul sau leziunile.
 5. Achiziționarea de jucării sexuale rezistente la apă: Dacă doriți să folosiți jucării sexuale în timpul sexului sub duș, asigurați-vă că acestea sunt rezistente la apă pentru a evita deteriorarea sau accidentarea acestora în contact cu apa.

Cele mai bune poziții pentru sex în duș

Sexul în duș poate fi o experiență plăcută și senzuală, dar este important să găsiți poziții care să vă ofere confort și stabilitate într-un spațiu mai restrâns. Iată câteva poziții recomandate pentru sexul în duș:

 1. Picioarele înălțate: Una dintre cele mai simple poziții pentru sexul în duș este atunci când partenera își ridică picioarele și le sprijină pe perete sau pe marginea căzii, iar partenerul se apropie de ea pentru penetrare. Această poziție oferă o adâncime mai mare și permite o penetrare mai confortabilă.
 2. Stând în picioare: Amândoi partenerii stau în picioare, cu spatele unul la celălalt, și se pot sprijini de perete pentru susținere. Această poziție permite o penetrare profundă și oferă o senzație de intimitate și apropiere.
 3. Înclinat înainte: Partenera se sprijină cu mâinile de perete sau de marginea căzii, iar partenerul o penetrează din spate. Această poziție permite o penetrare adâncă și oferă o senzație de dominare pentru partenerul activ.
 4. În poziție așezată: Amândoi partenerii stau așezați pe podeaua dușului, cu picioarele întinse în față sau încrucișate. Această poziție permite o penetrare ușoară și oferă o senzație de intimitate și conexiune emoțională.
 5. Cu capul sub duș: Partenerii se pot poziționa astfel încât capul unuia dintre ei să fie sub duș, permițând astfel ca apa să cadă peste corpul lor în timp ce se bucură de sex. Această poziție poate fi extrem de senzuală și excitantă.

Cele mai bune jucării pentru sexul în duș

Sexul în duș poate fi îmbunătățit și mai mult cu ajutorul unor jucării sexuale potrivite. Iată câteva recomandări pentru jucăriile care să vă amplifice plăcerea în timpul sexului sub duș:

 1. Vibrator subacvatic: Optați pentru un vibrator rezistent la apă, care vă permite să vă bucurați de vibrații puternice și stimulare clitoridiană în timpul sexului în duș. Există o varietate de vibratoare disponibile, de la cele subacvatice compacte la cele mai mari și mai puternice, care pot fi utilizate în timpul penetrării.
 2. Butt plug-uri rezistente la apă: Pentru cei care apreciază stimularea anală, există o gamă largă de butt plug-uri rezistente la apă disponibile pe piață. Acestea pot fi purtate confortabil în timpul sexului sub duș și pot oferi o senzație plăcută de plenitudine și excitare suplimentară.
 3. Jucării pentru stimularea punctului G: Dacă sunteți în căutarea unor jucării care să vă ofere o stimulare internă profundă și intensă, optați pentru un vibrator sau un dildo special conceput pentru stimularea punctului G. Alegeți un model rezistent la apă pentru a vă bucura de plăcerea sa în timpul sexului sub duș.
 4. Jucării pentru cupluri: Există o varietate de jucării sexuale destinate cuplurilor, care pot îmbunătăți experiența sexuală în duș. De la inele vibratoare pentru penis și clitoresc până la jucării pentru stimularea simultană a ambilor parteneri, opțiunile sunt nenumărate. Asigurați-vă că alegeți un model rezistent la apă pentru a vă putea bucura de ele în siguranță în timpul dușului.
 5. Întrerupătoare de apă: Dacă vă bucurați de sexul sub duș și doriți să adăugați o notă de excitare și aventură, încercați să utilizați un întrerupător de apă pentru a schimba fluxul apei și a vă oferi o senzație de excitare și plăcere în plus. Acest lucru poate fi deosebit de stimulant în timpul preludiului sau al actului sexual în sine.

Concluzie: Explorând Plăcerea în Lumea Sexului Sub Duș

Sexul sub duș este o experiență care poate fi la fel de senzuală și satisfăcătoare precum pare în filmele erotice sau în fanteziile noastre. Deși poate fi un pic mai puțin fără cusur decât ne-am aștepta, acesta oferă oportunitatea de a vă conecta într-un mod intim și special cu partenerul dvs. într-un mediu plin de apă și aburi.

De la preludiu sub duș până la explorarea pozițiilor sexuale și utilizarea jucăriilor sexuale rezistente la apă, există nenumărate modalități de a vă îmbunătăți experiența sexuală în duș. Comunicarea deschisă și sinceră cu partenerul dvs. este cheia pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil și că vă bucurați de fiecare moment.

În plus, luarea unor măsuri de precauție, cum ar fi utilizarea lubrifiantului rezistent la apă și a jucăriilor sexuale potrivite, vă poate ajuta să vă bucurați de o experiență plăcută și lipsită de griji. Indiferent dacă explorați sexul sub duș pentru prima dată sau sunteți deja un veteran în domeniu, este important să vă amintiți să vă bucurați de fiecare moment și să vă concentrați pe plăcere și conexiune.

Așadar, urmați-vă fanteziile și descoperiți plăcerea și aventura în lumea sexului sub duș. Cu puțină pregătire și deschidere către experiențe noi, puteți transforma fiecare duș într-o ocazie de a vă conecta cu partenerul dvs. și de a vă bucura de intimitatea și senzualitatea momentului.

About the Author: Rebeca

Rebeca este o prezență vibrantă și inspirată în lumea jurnalismului digital de pe ropress.net. Cu o abordare curajoasă și o pasiune contagioasă pentru subiecte variate, Rebeca aduce mereu în prim-plan cele mai relevante și intrigante știri și analize. Cu un simț pronunțat al investigației și o abilitate deosebită de a reda povestiri captivante, Rebeca este o voce respectată și apreciată pe platforma ropress.net.

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *