Cum să obții un cont gratuit de Disney Plus

Disney Plus, cunoscut și ca Disney+, este una dintre cele mai populare platforme de streaming, oferind o gamă vastă de conținut de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic. Cu atât de multe opțiuni atractive, nu este de mirare că mulți oameni caută modalități de a obține un cont gratuit. În acest articol, vom explora diverse metode legale pentru a obține un cont gratuit de Disney Plus.

1. Perioada de probă gratuită

Disney Plus oferă ocazional o perioadă de probă gratuită pentru noii utilizatori. Deși acest lucru nu este întotdeauna disponibil, este bine să verifici periodic site-ul oficial pentru a vedea dacă există oferte active.

 • Cum funcționează: Înregistrează-te pentru un cont Disney Plus și selectează opțiunea de probă gratuită. De obicei, aceasta durează 7 zile. Asigură-te că anulezi abonamentul înainte de finalizarea perioadei de probă dacă nu dorești să fii taxat.

2. Oferte promoționale de la parteneri

Unele companii oferă Disney Plus gratuit pentru o perioadă limitată ca parte a unor oferte promoționale. Aceste oferte sunt adesea disponibile prin furnizori de servicii de internet, operatori de telefonie mobilă sau alte servicii de abonament.

 • Exemple:
  • Verizon: În Statele Unite, Verizon oferă adesea abonamente gratuite la Disney Plus pentru noii clienți care se abonează la anumite planuri de telefonie mobilă sau internet.
  • Oferte bancare: Unele bănci sau instituții financiare pot oferi abonamente la Disney Plus ca parte a pachetelor de recompense pentru clienți.

3. Concursuri și giveaway-uri

Mulți creatori de conținut și influenceri organizează concursuri și giveaway-uri pe platformele de social media, unde poți câștiga abonamente gratuite la Disney Plus.

 • Cum să participi: Urmărește paginile de social media ale influencerilor și creatorilor de conținut populari care colaborează cu Disney Plus sau alte mărci asociate. Participă la concursuri conform regulilor specificate.

4. Utilizarea punctelor de recompensă

Dacă ești membru al unui program de recompense, cum ar fi cele oferite de anumite carduri de credit, poți folosi punctele acumulate pentru a obține abonamente la servicii de streaming, inclusiv Disney Plus.

 • Cum funcționează: Verifică site-ul sau aplicația programului de recompense pentru a vedea dacă poți răscumpăra punctele pentru abonamente Disney Plus. În unele cazuri, poți folosi punctele pentru a achiziționa carduri cadou care pot fi utilizate pentru a plăti abonamentul.

5. Partajarea contului

Disney Plus permite partajarea contului cu membrii familiei sau prietenii apropiați. Fiecare cont Disney Plus permite crearea de profiluri multiple, astfel încât mai multe persoane să poată folosi același cont fără probleme.

 • Cum să faci: Întreabă un membru al familiei sau un prieten de încredere dacă poți folosi unul dintre profilurile lor pe contul lor Disney Plus. Asigură-te că respecți regulile de partajare stabilite de proprietarul contului.

6. Oferte educaționale

Unele instituții educaționale sau programe de educație online pot oferi acces gratuit la Disney Plus pentru studenți ca parte a unui pachet educațional.

 • Cum să profiți: Verifică dacă instituția ta de învățământ sau programul educațional online la care ești înscris oferă astfel de beneficii. În unele cazuri, aceste oferte pot fi disponibile pentru perioade limitate.

7. Oferte de la angajatori

Unele companii oferă acces la Disney Plus ca beneficiu pentru angajați. Aceste oferte sunt parte din pachetele de beneficii pentru a îmbunătăți satisfacția și bunăstarea angajaților.

 • Cum să beneficiezi: Consultă-te cu departamentul de resurse umane al companiei tale pentru a vedea dacă oferă astfel de beneficii. Dacă nu, poți sugera această idee, deoarece multe companii sunt deschise să adauge beneficii atractive pentru angajați.

8. Carduri cadou

Cardurile cadou sunt o altă modalitate de a obține acces gratuit la Disney Plus. Acestea pot fi oferite ca premii, cadouri de sărbători sau recompense de loialitate.

 • Cum să le obții: Participă la promoții sau concursuri unde cardurile cadou sunt oferite ca premii. De asemenea, verifică dacă programul tău de loialitate oferă carduri cadou pentru Disney Plus.

9. Grupuri și forumuri de discuții

Există multe grupuri și forumuri online unde utilizatorii discută și împărtășesc metode pentru a obține acces gratuit la servicii de streaming.

 • Cum să le găsești: Caută grupuri pe platforme de social media, cum ar fi Facebook, Reddit sau Discord, unde utilizatorii împărtășesc coduri promoționale sau metode legale pentru a obține abonamente gratuite la Disney Plus.

Concluzie

Obținerea unui cont gratuit de Disney Plus poate necesita puțină creativitate și cercetare, dar există numeroase modalități legale și etice pentru a te bucura de conținutul uimitor oferit de această platformă. Fie că folosești o perioadă de probă gratuită, participi la concursuri sau profiți de ofertele promoționale de la parteneri, poți găsi o soluție care să ți se potrivească. Asigură-te că verifici periodic ofertele disponibile și că respecți termenii și condițiile fiecărei metode pentru a evita eventualele probleme. Bucură-te de vizionare!

About the Author: Admin

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *