Cele mai romantice hoteluri din Roma

Roma, capitala Italiei, este cunoscută pentru istoria sa bogată, arhitectura magnifică și romantismul său palpabil. Pentru cei care călătoresc în acest oraș al eternității în căutarea unei experiențe romantice, există o gamă de hoteluri elegante și fermecătoare care îți vor transforma sejurul într-o poveste de dragoste. În acest articol, ne propunem să descoperim cele mai romantice hoteluri din Roma, unde te poți bucura de atmosfera încântătoare și pasiunea acestui oraș.

Hotel Hassler Roma
Situat în inima Romei, pe treptele celebre ale Piazzei di Spagna, Hotel Hassler este un loc iconic pentru cupluri. Cu vedere spre cupolă Basilicii San Pietro și priveliști uimitoare asupra orașului, acest hotel de lux oferă camere decorate cu eleganță și rafinament. Restaurantul în stil mediteranean și terasa cu grădină sunt locuri ideale pentru cina romantică.

Villa Spalletti Trivelli
Ascuns în spatele unui zid înalte din apropierea Quirinal Hill, Villa Spalletti Trivelli este o oază de liniște și intimitate. Această vilă privată a fost transformată într-un hotel boutique de lux, unde fiecare cameră are un decor unic. Grădina privată și spa-ul sunt perfecte pentru momente de relaxare în doi.

Hotel Eden
Hotel Eden oferă o priveliște panoramică asupra Romei și se află în apropierea Villa Borghese. Camerele elegante și luminoase creează o atmosferă romantică, iar restaurantul cu stele Michelin și terasa cu vedere spectaculoasă sunt locuri ideale pentru a savura o cină romantică.

Palazzo Manfredi
Acest hotel boutique de cinci stele se află în apropierea celebrului Colosseum. Camerele cu decor rafinat și priveliștea asupra monumentului antic fac din Palazzo Manfredi o alegere romantică. Rooftop-ul elegant al hotelului, cu restaurantul Aroma, oferă panorame impresionante asupra Romei.

Hotel Raphael – Relais & Châteaux
Situat în apropierea Panteonului, Hotel Raphael este un loc plin de farmec și eleganță. Cu mobilier clasic și opere de artă, acest hotel emana rafinament și romantism. Rooftop-ul cu grădină și vedere la Cupola di San Pietro este ideal pentru a urmări apusul într-un cadru romantic.

Portrait Roma
Amplasat în Piazza di Spagna, Portrait Roma oferă suite spațioase și elegante, decorate individual. Atmosfera intimă și serviciile personalizate fac din acest hotel o alegere excelentă pentru cupluri. Terasele privind Piazza di Spagna sunt locuri perfecte pentru a vă bucura de un aperitiv sau un prânz romantic.

Fie că vă plimbați pe străzile înguste și romantice ale Romei sau vă bucurați de priveliști panoramice dintr-un rooftop, aceste hoteluri vă vor oferi experiențe de neuitat într-unul dintre cele mai romantice orașe ale lumii.

About the Author: Admin

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *