Nunțile la cort: tendințe și organizare

Nunțile la cort au devenit tot mai populare în rândul cuplurilor care își doresc un cadru romantic și autentic pentru ziua cea mare. Cu un farmec rustic și o flexibilitate creativă, nunțile la cort permit organizatorilor să creeze evenimente personalizate și memorabile. Iată o privire la tendințele actuale și sfaturi pentru organizarea unei nunți reușite la cort.

Tendințe Actuale în Nunțile la Cort:

1. Ambianță Bohemian Chic:

 • Stilul boem a devenit o alegere populară pentru nunțile la cort. Decoruri cu franjuri, covoare cu imprimeuri etnice și aranjamente florale neconvenționale completează atmosfera boemian chic.

2. Lumină Ambientală:

 • Iluminarea ambientală joacă un rol crucial în crearea unei atmosfere romantice la nunți. Lămpi suspendate, șiruri de lumini și lămpi cu designuri artistice adaugă o aură magică evenimentului.

3. Culori Naturale și Pământii:

 • Paleta de culori a devenit mai îndrăzneață și naturală, cu nuanțe de verde smarald, auriu rustic și roz prăfuit. Aceste culori completează perfect peisajul natural oferit de cort.

4. Zone de Relaxare în Aer Liber:

 • Crearea de zone de relaxare în aer liber aduce un plus de confort pentru invitați. Canapele, perne colorate și paturi de picnic sunt alegeri populare pentru astfel de zone.

5. Bucătărie Deschisă sau Food Truck-uri:

 • Meniul a devenit mai divers și accesibil, cu bucatarii deschise sau food truck-uri care aduc o varietate de preparate în stil casual.

6. Activități Interactiv e:

 • Jocuri și activități interactive pentru invitați, cum ar fi standurile foto, colțurile de desenat sau jocuri în aer liber, adaugă o notă de distracție și implicare.

7. Decor Minimalist cu Accente Elegante:

 • Tendința către decor minimal, dar cu accente elegante, a câștigat popularitate. Folosirea strategică a elementelor decorative crează un aspect rafinat și echilibrat.

Sfaturi pentru Organizarea unei Nunți la Cort Reușite:

1. Alegerea Corectă a Cortului:

 • Începe prin a alege un cort care se potrivește temei și dimensiunilor nunții tale. Există corturi transparente pentru o atmosferă mai luminoasă sau corturi clasice pentru un farmec rustic.

2. Planifică În Avans:

 • Planificarea în avans este esențială pentru a evita stresul și a permite o organizare corespunzătoare. Rezervă cortul cu câteva luni înainte și stabilește planul evenimentului.

3. Înțelege Logistica:

 • Asigură-te că ai o înțelegere clară a logisticii, inclusiv a accesului la energie electrică, apă și facilități sanitare. Aceste aspecte sunt cruciale pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.

4. Protecție Împotriva Vremii Neașteptate:

 • În cazul unei schimbări bruște de vreme, asigură-te că ai un plan B pentru a proteja invitații și decorurile. Corturile cu pereți laterali transparente pot fi o alegere practică.

5. Decor Personalizat:

 • Personalizează decorul în funcție de personalitatea și gusturile tale. Elementele DIY (do-it-yourself) adaugă o notă personală și autentică.

6. Meniu Diversificat și Atrăgător:

 • Colaborează cu un catering specializat pentru a crea un meniu diversificat și atrăgător. Alege opțiuni care să se potrivească atmosferei relaxate și festive.

7. Entertainment Memorabil:

 • Planifică divertisment memorabil, cum ar fi trupe live, DJ sau dansatori. Asigură-te că atmosfera este plină de energie pozitivă și veselie.

8. Asigurare Pentru Oaspeți:

 • Afișează informații clare despre parcare, cazare și orice alte aspecte importante pentru oaspeți. Asigură-te că toți invitații se simt confortabil și bineveniți.

9. Gestionarea Sunetului:

 • Acordă o atenție deosebită gestionării sunetului într-un spațiu deschis. Închiriază echipamente profesionale pentru a asigura o calitate optimă a sunetului.

10. Testează Totul în Prealabil:

 • Înainte de eveniment, testează toate echipamentele, iluminatul și alte elemente tehnice pentru a evita surprizele neplăcute în ziua nunții.

Organizarea unei nunți la cort poate fi o experiență uimitoare, oferind cuplului oportunitatea de a crea o atmosferă personalizată și romantică. Cu planificare atentă și atenție la detalii, nunta la cort poate deveni un eveniment memorabil, atât pentru cuplu, cât și pentru toți invitații.

About the Author: Admin

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *