Smokey eyes pentru petreceri: tutorial pas cu pas

Smokey eyes reprezintă un stil de machiaj care adaugă dramatism și mister privirii tale, fiind perfect pentru o petrecere sau un eveniment special. Acest tutorial pas cu pas îți va oferi ghidul complet pentru a obține un smokey eyes seducător care va atrage privirile.

Pasul 1: Pregătirea Pleoapelor

Pentru un smokey eyes perfect, începe prin a aplica un primer pentru pleoape. Acesta va asigura o bază netedă, va prelungi durata machiajului și va intensifica culorile. După aplicarea primerului, fixează-l ușor cu puțină pudră translucidă.

Pasul 2: Conturarea Cu Creion Negru

Utilizează un creion de ochi negru pentru a contura linia genelor superioare și inferioare. Creionul va servi ca bază pentru umbrele de ochi și va ajuta la crearea efectului smokey. Nu trebuie să fie o linie perfectă, deoarece vom estompa ulterior.

Pasul 3: Aplicarea Culorii de Baza

Alege o umbră de ochi într-o nuanță închisă, cum ar fi negru, gri închis sau maro închis. Cu ajutorul unei pensule pentru umbre, aplică această culoare pe pleoapa mobilă, începând de la linia genelor și mergând spre pliul ochiului. Fă acest lucru cu mișcări ușoare de tamponare pentru a evita căderea de fard.

Pasul 4: Estomparea Culoarei

Un element cheie al smokey eyes este estomparea perfectă a culorilor. Cu o pensulă pufoasă, estompează marginea culorii pentru a evita orice linie vizibilă și pentru a crea o tranziție moale între culoare și piele. Mișcările circulare sau de înainte-înapoi sunt ideale pentru această etapă.

Pasul 5: Adăugarea Culorii în Pliul Ochiului

Pentru adâncime și dimensiune, aplică o nuanță puțin mai închisă în pliul ochiului. Poți alege o nuanță de gri închis sau maro profund. Cu o pensulă mai mică pentru umbre, aplică cu atenție această culoare în pliul ochiului și estompează ușor pentru a asigura o tranziție armonioasă între culori.

Pasul 6: Linia Genelor Inferioare

Pentru a intensifica smokey eyes, aplică umbra folosită pe pleoapa mobilă și în pliul ochiului pe linia genelor inferioare. Aceasta va completa aspectul și va uni întregul machiaj.

Pasul 7: Iluminarea Coltului Intern al Ochiului

Iluminează colțul intern al ochiului cu o nuanță deschisă, precum alb perlat sau auriu deschis. Acest pas va lumina privirea și va crea un contrast atrăgător.

Pasul 8: Liner și Mascara

Aplică un liner lichid sau gel pentru a defini linia genelor superioare. Adaugă apoi câteva straturi de mascara pentru a-ți evidenția genele și a deschide privirea. Dacă îți dorești un efect și mai dramatic, poți opta și pentru aplicarea genelor false.

Pasul 9: Corectarea și Finalizarea Machiajului

Corectează eventualele urme de fard care au căzut pe obraji cu ajutorul unui corector și aplică fond de ten și pudră pentru a uniformiza tenul. Poți adăuga și puțin iluminator pe pomeți pentru a completa look-ul.

Pasul 10: Buze Naturale sau Intense

Pentru a menține echilibrul în machiaj, poți alege între buze naturale, cu un gloss nude sau ruj roz deschis, sau poți opta pentru buze intense, în nuanțe precum roșu sau vin. Asigură-te că buzele tale sunt conturate frumos pentru un finisaj impecabil.

Concluzie: Seducție în Fiecare Privire

Cu acest tutorial pas cu pas, vei obține un smokey eyes seducător, perfect pentru petreceri sau orice eveniment special. Cheia constă în estomparea atentă a culorilor și în utilizarea nuanțelor potrivite pentru a evidenția frumusețea ochilor tăi. Experimentează cu diferite combinații de culori și descoperă varianta de smokey eyes care se potrivește cel mai bine personalității tale. Seducția este garantată în fiecare privire!

About the Author: Admin

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *